Hersteldag 2022

Vijfde Vlaamse Hersteldag
Multideskundigheid: petje af!
Met meerdere petten op richting herstel

9 februari 2022
Kunstencentrum Vooruit Gent
Een dag van contact, ontmoeting, gesprek, inspiratie, begeestering

Geachte,

Van ervaring en kennis over professionele deskundigheid en ervaringsdeskundigheid naar multideskundigheid: als mensen hebben we elk verschillende levenservaringen van waaruit we denken, spreken en handelen. Als we ons bewust zijn van deze meerstemmigheid, kunnen we onszelf ook meer opstellen als medebetrokkene. Dit geeft ons allen de ruimte om zelf meer in je kracht te staan én door anderen gezien te worden in je sterkte.

De vijfde Hersteldag staat in het teken van multideskundigheid. Mensen laten meespreken, meedenken en meedoen: het zorgt allemaal voor betekenisvolle verandering. Heb je zelf een project dat het verschil maakt? En wil je daar tijdens de vijfde editie van de Hersteldag over komen vertellen? Laat het ons weten, wie weet kan je in Kunstencentrum Vooruit je initiatief in de kijker zetten. Op 9 februari 2022 maken we tijd voor ontmoeting, gesprek, inspiratie en begeestering.

Hersteldag
De Hersteldag is er voor en door wie zich aangesproken voelt door deze woorden: mensen met eigen ervaring rond psychische kwetsbaarheid en mensen die werken aan eigen of andermans herstel. De focus ligt op het ontmoeten en het ontwikkelen van partnerschappen.

Oproep

De vele zalen van Kunstencentrum Vooruit wachten op voorbeelden en resultaten van herstelwerkzaamheden binnen het thema multideskundigheid. We nodigen iedereen uit om initiatieven, projecten, ideeën, … in te zenden. Dat kan onder de vorm van een workshop, een poster, een video, een gedicht, toneel, een creatief werk, …
We streven naar een gevarieerd programma.

Inzenden van bijdragen is niet meer mogelijk.

Contact: herstel@steunpuntgg.be

De vijfde Vlaamse Hersteldag is een initiatief van het Vlaams Herstelplatform, een ontmoetingsplaats over herstel binnen Te Gek!? – Steunpunt Geestelijke Gezondheid vzw.